miércoles, 19 de febrero de 2014

Anem d'excursió!

Diumenge día 2 vam fer una trobada amb una altra mentora i el seu mentorat, la Tamara i en Victor. A les onze ja estàvem a punt per marxar. L'objectiu era trobar una granja de Sta. Susana, per passar el día junts. Vam agafar el cotxe, però ens vam adonar que el camí no estava ben senyalitzat. Ens vam trobar en una bifurcació i, sense voler, ens vam perdre pel bosc.Un home va passar en bicicleta, però tot i que vam cridar com bojos perquè parés, no ens va fer cas. Els nois es van emprenyar molt amb ell. Tot i així, més endavant dos nois sí que ens van ajudar a trobar el camí correcte. Ens va costar, pero vam arribar a la granja després de passar una estona molt divertida.
Quan vam arribar, la Soraya va començar a cridar en adonar-se que hi havia molts cavalls. Son els seus animals preferits! Al costat hi havia un "mini zoo". Allà vam veure cabres i cabretes, gallines, galls d'indi, avestruços, ànecs, burros catalans, gossos... L'altra mentora portava una pastanaga per donar de menjar als animals. Però una cabreta molt llesta se la va menjar sencera.
Abans  de marxar els nois van pujar a la carrossa que portava el cavall negre i van fer una volta per la zona mentre parlaven amb el cuidadors dels cavalls.
Ens ho vam passar tant bé, que tenim intenció de tornar un altre dia i fer una excusió a cavall pel bosc!!!



Més endavant una amiga i jo li vam fer un regalet a la Soraya. Volíem incentivar que parlés català i vam pensar que la millor manera de fer-ho era amb un joc. Vam trobar el joc de l'Apalabrados en català, li vam embolicar i la vam anar a buscar a la sortida de l'escola. Va ser una manera d'incentivar que parlés català amb nosaltres i que hagués de fer l'esforç de buscar força vocabulari. Va ser una tarda molt entretinguda!


Ahir va ser la última quedada que tenim per explicar, perquè la setmana passada la Soraya no es trobava gaire bé. La vaig anar a buscar a l'escola, vam anar a berenar i vam estar una estona al parc. La Soraya és tota una ballarina i va fer ple de coreografies mentre jugava al parc! Al final vam acabar a la biblioteca, on vam trobar un llibre ple de manualitats que ens va donar moltes idees. Ja tenim pensat aprofitar una altra de les nostres quedades per fer un cometa!!!



No hay comentarios:

Publicar un comentario